Home Page Ongeveer ons Contacteer ons Downloads Samenwerking FAQ  
Het certificaat verifiA?rt
Kennis
Normen & Richtlijn
 Ongeveer ons


TELAB, met zijn hoofdkantoor in Neitherlands, specialiseert zich in het testen en de internationale certificatie van elektro en elektronisch materiaal. De ingenieurs van Telab zijn hoogst ervaren en werken met het recentste elektronische, elektro, chemische en mechanische materiaal in een moderne faciliteit. Ons laboratorium voldoet aan alle vereisten van Gids 65 van ISO en ISO 17025. TELAB verstrekt u EMC, de Veiligheid, de Telecommunicatie, het testen van EnergyStar van R&TTE, van MTBF en en de certificatiedienst voor uw producten. De waaier van de producten omvat maar beperkt niet tot informatie technische producten, radio en telecommunicatie-uitrusting, huisapparaten, lichten, industrieel/wetenschappelijk en medisch apparaten en materiaal.
Wij kunnen u het testen en de certificaiondienst in het stadium aanbieden van ontwerpproces, steekproef die en het aanpassen proces u analyseert te helpen om het even welke ontwerpfouten bij vroeg vermijden om uw tijd en geld te besparen en wij kunnen u ook verstrekken de het testen en certificatietechnieken voor de productie van uw producten en ge?indigd - producten. (Voor groot materiaal, kunnen wij u op uw workshop of kantoor zelfs onderhouden.)

De volgende certificatie en de testende diensten vallen in ons gamma: Ce, GS, VDE, e-E-MARK/EEG, de test van de VEILIGHEID voor speelgoed (EN71, EN50088, ASTM F963), testend voor textiel, het testen en certificaion van RoHS/WEEE, LMBG/LFGB, PAHs enz., en onze alle-in-één dienst redt u en heel wat tijd energie en geld in de certificatie en het testen van uw producten.

Waarom TELAB kies:
Snelheid van onze dienst: van de tijd verzendt u uw producten naar ons laboratorium aan de afwerking van het testen en verwante de certificatie, wordt elke stap goed georganiseerd om het testen in de vroegste tijd te voltooien. Onze ingenieurs op de hoogte brengen van de normen en zullen voorbereiding verscheidene het testen en onderzoeks te evalueren programma's alvorens zij het testen en het onderzoek uitvoeren om het beste programma te weten te komen om uw producten te testen en zoveel mogelijk tijd te besparen voor u. Wij kunnen u de gemaakte dienst voor uw producten volgens uw vereiste verstrekken.

Het goed dienst-zodra wij het de dienstcontract met u ondertekenen zal, onze ingenieurs zij aan zij met uw ingenieurs werken om alle kwesties van het ontwerp van uw producten te regelen aan het beheer van de productie en de marketing in de internationale markt en de moeilijkheden van internationale technische hindernissen voor uw producten te overwinnen

Houd vertrouwelijk want u-wij onze belofte voor al informatie van uw producten en uw bedrijf zult houden vertrouwelijk te houden.
Wat wij u kunnen aanbieden

Concurrerende service---wij hebben het open netto werk en u kunt tot ons zeer gemakkelijk toegang hebben om om het even welke agentenprijzen te vermijden. Alle tests zullen plaatselijk worden gedaan besparen u tijd en kosten.

Techniek-onze ervaren ingenieurs hebben reeds honderden ondernemingen op het gebied van het testen onderhouden en de certificatie en onze testende mogelijkheden worden erkend door alle bekende internationale instituten.

Red u tijd-onze ingenieurs op de hoogte brengen van de normen evenals van de beschreven methodes en de technieken. En wij hebben ook goede samenwerking met de meeste bekende certificaioninstituten helemaal over de wereld. Zodra u onze dienst kiest, zullen wij uw producten hebben die in de kortste tijd worden getest en u uw relevante certificaten in de kortste tijd laten hebben. TELAB is uw juiste keus.


Copyright 2005-2008 Telab-bv.com Incorporated. All rights reserved